Fennolaiset

Energiaa Suomelle -kampanjassa kerrotaan, miksi maahamme tarvitaan uutta sähköntuotantoa. Noin viidennes kuluttamastamme sähköstä tuodaan vuosittain ulkomailta, vaikka olisi järkevämpää tuottaa se itse.

Suomi tarvitsee uutta energiaa

Fennovoima kampanjoi ydinvoiman ja uuden energian puolesta.

– Haluamme kertoa suomalaisille, miksi Fennovoimaa tarvitaan. Hanhikivi 1 -hankkeen taustalla vaikuttavat energiantarpeeseen, ilmastoon ja kansantalouteen nojaavat syyt, Fennovoiman viestintäjohtaja Maira Kettunen kertoo.

Mainosfilmien sarjassa Fennovoiman omat työntekijät kertovat, miten Hanhikivi 1 –hanke hyödyttää koko Suomea. Mainokset ohjaavat tutustumaan kampanjasivustoon energiaasuomelle.fi.

Hanhikivi 1 –ydinvoimalaitos rakennetaan Pyhäjoen kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle ja se on Suomen suurin yksityinen investointi. Valmistelevia töitä tehdään jo Pyhäjoen työmaalla ja itse voimalan suunnittelutyö on käynnissä. Valmistuttuaan Hanhikivi 1 tuottaa ilmastoystävällistä sähköä vähintään 60 vuoden ajan.

 

Fennolaiset

Fennolaiset

Minun paikkani: Paavola

Kunnat ja kaupungit valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Videosarjamme kuvaa, millaista työntekijöiden arki on Pyhäjoella ja sen lähiseudulla.

Fennolaiset

Ilman lunta ei voi hiihtää

Fennovoima ja Hiihtoliitto haluavat suojella Suomen lumisia talvia. Maalis-huhtikuussa yhteistyökumppanit järjestävät koko perheen hiihtotapahtumat Oulussa ja Pyhäjoella.

Fennolaiset

Se tavallinen tarina?

Fennonen uudistui. Päätoimittaja Heidi Laikari bloggaa verkkolehtiuudistuksesta.